Ledige boliger og hytter i og utenfor Marka

 

Det er viktig for Løvenskiold-Vækerø å bevare den unike bygningsmassen som finnes i og rundt marka. Den forteller en viktig del av historien, og er verdifull kulturhistorie som vi ønsker å ta vare på.

Vårt mål er at bygningene skal beholdes mest mulig intakte, opprinnelige og velholdte.

Vi leier ut ca. 200 hytter og koier til fritidsformål. Ca. 200 hus og leiligheter leies ut til boliger. Av disse er 25 tradisjonelle markaplasser. De fleste bygningene er bygget mellom 1800-tallet og ca. 1950. Flere av plassene i marka har imidlertid røtter helt tilbake til innvandringen fra Finland på 1600-tallet.

Den gamle bygningsmassen trenger mye vedlikehold. Vi legger vekt på at vedlikeholdet skal ivareta gammel stil og byggeskikk, og vi ønsker å bevare miljøet rundt plassene best mulig. 

 

Oversikt over ledige utleieboliger og fritidsboliger 

Vakerseter mellom Nordre og Søndre Heggelivann, rehabilitert laftet seterbygning leies på åremål. 

Vakerseter har en fin og stille beliggenhet i Krokskogen, med gode solforhold og er det perfekte utgangspunktet for å nyte naturen. Her er det turmuligheter og skiløype rett utenfor døren. 

se finn.no

Lomåshytta i Krokskogen, fin hytte i skogsterreng. Leies på åremål.

Sjarmerende og lun hytte i fint skogsterreng på Krokskogen, som egner seg utmerket for en friluftsinteressert familie. På sommerstid kan man kjøre helt frem til hytta, mens vinterstid kan man gå på ski fra Sørkedalen. 

se finn.no

Gråseterhytta i idylliske omgivelser rett ved turstier og skisporet. Åremål. 

Gråseterhytta ligger fint til i skogsterreng nært Søndre Heggelivann, og er et utmerket utgangspunkt for fotturer og sykkelturer i marka. Det er umiddelbar nærhet til preparerte skiløyper vinterstid, og gode muligheter for jakt og fiske. 

se finn.no

Hyggelig jakt- og fiskekoie med flott beliggenhet ved øvre Lysedammen i Nordmarka. Leies på åremål.

 Øvre Lysedamhytta er en sjarmerende tømmerkoie som ligger fint til med utsikt over Øvre Lysedammen i Nordmarka. Det er opparbeidet løypenett, turstier og sykkelveier på alle kanter. Rett utenfor døra er det både bade- og fiskemuligheter. 

se finn.no

Nyoppusset hytte like ved Kleivstua i Krokskogen. Delvis møblert. Leies på åremål.  

Sakromstjernhytta ligger i et rolig skogsterreng med fint utsyn, i et område som byr på gode muligheter for friluftsliv. Ca. 300 meter fra Sakromstjern. Gode muligheter for sykling og turer på vår, sommer og høst og skiløyper på vinteren. 

se finn.no

Krokskogen – Skogskoien Store Myrehytta, rett ved populære turområder. Kun 8 km fra By. Åremål. 

Hytta ligger i et fint skogsterreng i Nordmarka, som byr på gode muligheter for friluftsliv. Det er ca. 8 km fra By utfartparkering til hytta, og det er bilvei 50 meter fra hytta på sommeren og ca. 1 km til helårsvei. Gode muligheter for sykling og turer på vår…

se finn.no

Nordmarka, Djupdalshytta ved Stryken. Idyllisk i skogsterreng nært vann. Leies på åremål. 

Djupdalshytta ligger idyllisk til i skogsterreng, kun fire km fra Stryken stasjon, midt i mellom Søndre og Nordre Djupdalstjern. På sommerstid kan man parkere 50 m fra hytta, mens vintertid 250 m fra hytta. Her er det turløyper og stier…

se finn.no

Hytta Nordre Kuvlia ved Oppkuven i fantastisk turområde sommer som vinter. Leies på åremål.

Nordre Kuvllia har en fantastisk fin beliggenhet i Nordmarka med utsikt mot Vesleflåtan og Storflåtaflaket. Gode muligheter for friluftsliv hele året, samt jakt på eiendommen, og fiske i omkringliggende vann. 

se finn.no

Bakken i Hakadal – Trivelig fritidsbolig med fire soverom og badstue. Helårig kjørevei. Åremål.

 Bakken ligger ca. 1 km fra Nordvannet, og er et utmerket utgangspunkt for fotturer og sykkelturer i marka, samt nærhet til preparerte skiløyper vinterstid. Enkel atkomst med helårig kjørevei helt frem til fritidsboligen. Innlagt strøm og vann.

se finn.no

Sørkedalen – Delikat, nyoppusset hus på to plan med høy standard. Fire soverom.

Rolig og landlig beliggenhet i attraktive Sørkedalen. Solrik hage. Her bor du i nærheten til Nordmarka, som innbyr til et rikt tur- og friluftsliv enten du går på ski, sykler eller går til fots. Øvrige fasiliteter ved Sørkedalen idrettsplass, Bogstad golfbane…

se finn.no