Ledige boliger og hytter i og utenfor Marka

 

Det er viktig for Løvenskiold-Vækerø å bevare den unike bygningsmassen som finnes i og rundt marka. Den forteller en viktig del av historien, og er verdifull kulturhistorie som vi ønsker å ta vare på.

Vårt mål er at bygningene skal beholdes mest mulig intakte, opprinnelige og velholdte.

Vi leier ut ca. 200 hytter og koier til fritidsformål. Ca. 200 hus og leiligheter leies ut til boliger. Av disse er 25 tradisjonelle markaplasser. De fleste bygningene er bygget mellom 1800-tallet og ca. 1950. Flere av plassene i marka har imidlertid røtter helt tilbake til innvandringen fra Finland på 1600-tallet.

Den gamle bygningsmassen trenger mye vedlikehold. Vi legger vekt på at vedlikeholdet skal ivareta gammel stil og byggeskikk, og vi ønsker å bevare miljøet rundt plassene best mulig. 

 

Oversikt over ledige utleieboliger og fritidsboliger 

Trivelig skogskoie rett ved skisporet i Krokskogen/Nordmarka, en time fra Oslo. Leies på åremål.

Søttjernsdalshytta ble opprinnelig bygget i 1943 som skogshusvær i forbindelse med skogsdrift, tømmertrafikk og fløteaktivitet fra Heggelia ned mot Sørkedalen. Hytta har gang med innebygde skap, kjøkken, stue og soverom, alle rom med vedovn. 

se finn.no

Hytta Rasken i flott natur i Sørkedalen, Nordmarka, leies på åremål.

Trivelig hytte i flotte naturomgivelser midt i Nordmarka. Hytta består oppholdsrom med soveplass og vedovn, kjøkkenkrok og hems. Det er innlagt solcelleanlegg. Vann hentes fra nærliggende bekk. I tillegg til koia er det uthus/vedbod og utedo.

se finn.no

Sørkedalen – Attraktiv bolig med fire soverom. Rolig sted. Del av tomannsbolig.  

Rolig og landlig beliggenhet i attraktive Sørkedalen. Solrik hage. Her bor du i nærheten til Nordmarka, som innbyr til et rikt tur- og friluftsliv enten du går på ski, sykler eller går til fots. Øvrige fasiliteter ved Sørkedalen idrettsplass, Bogstad golfbane…

se finn.no

Vakerseter mellom Nordre og Søndre Heggelivann, rehabilitert laftet seterbygning leies på åremål. 

Vakerseter har en fin og stille beliggenhet i Krokskogen, med gode solforhold og er det perfekte utgangspunktet for å nyte naturen. Her er det turmuligheter og skiløype rett utenfor døren. 

se finn.no

Lomåshytta i Krokskogen, fin hytte i skogsterreng. Leies på åremål.

Sjarmerende og lun hytte i fint skogsterreng på Krokskogen, som egner seg utmerket for en friluftsinteressert familie. På sommerstid kan man kjøre helt frem til hytta, mens vinterstid kan man gå på ski fra Sørkedalen. 

se finn.no

Gråseterhytta i idylliske omgivelser rett ved turstier og skisporet. Åremål. 

Gråseterhytta ligger fint til i skogsterreng nært Søndre Heggelivann, og er et utmerket utgangspunkt for fotturer og sykkelturer i marka. Det er umiddelbar nærhet til preparerte skiløyper vinterstid, og gode muligheter for jakt og fiske. 

se finn.no